SLAP CUP

 
 

Danmarks ældste og største turnerings og event arrangør indenfor esport/gaming

 
 
csHOME

csHVAD ER ESPORT?
csOM SLAP.dk

csREGLER
strikeSPONSORER

Counter StrikeKALENDER
Counter StrikeCS 1.6
Counter StrikeCS SOURCE
Counter StrikeCZ

slapSLAP LIVE / EVENTS
slapSLAP CUPS
CounterSERVERLISTEN

Counter StrikeNYHEDER
Counter StrikeNYHEDSBREV
slapARTIKLER
slapINTERVIEWS
slapBLOGS
CounterFORUM

slapDOWNLOADS
slapFOTOGALLERI

strikeLINKS
strikeTILMELDING
strikeKONTAKT
strike
strikeAVANCERET SØG
Zahid ButtLOGIN

sui
Zahid Buttby multibit
 

28-03-2023   
NYHEDER - SL news

Læst antal gange: 2497
Dato: 01-04-2009
Forfatter: McKnight

SLAP CUP #1 AFGJORTSå fik vi afviklet den første udgave af SLAP CUP - SLAP's helt egen pokalturnering. Jeg vil dog gerne beklage den sparsomme dækning af turneringen, men det hele har stået en del i SLAP LIVE's tegn på det sidste.

Men ikke destomindre har vi fået afviklet en god turnering helt uden problemer af nogen slags - så en kæmpe tak til de deltagende hold.

Finalen skulle spilles mellem Team Questionmark og SkoveN. Vi havde en udsendt medarbejder på tætteste hold for at følge kampen:

******* REFERAT *******

Klokken er 20.29 og der ånder fred og ro over land og by. Et sted i Danmark sidder 10 mennesker klistret til skærmen, sveddryppende og nervøse - Det er tid til finalen i slap, det er tid til at få svar på hvem der skal smage sejrens sødme og hvem der må drikke af bægeret med malurt.

Det er tid til Questionmark mod Skoven.

Første kamp står på de_inferno, knivene trækkes og en blodig dyst udkæmpes hvor de 3 første knive sidder i hovedet på fjenden og yderligere et hovedstik afgør runden i Questionmarks favør.
Clan Questionmark i det blå ringhjørne, Skoven i det røde. Lad kampen begynde!

Det er de blå mænd der kommer bedst fra start med et hovedskud på rampen og endnu et kill da en ulykkelig terrorist flyver ud fra altanen ved A-site med for lav hp efter både nade og usp skud - han bliver dog hurtigt hævnet. De røde holder sitet flot efter plant og resultatet er 1-0 til Skoven.

2 Terrorister må lide en pinefuld død i den efterfølgende eco-runde og yderligere 2 går i knæ i 3. runde. 3-0 til skoven.

4. runden går også til skoven efter et flot semi-rush på B, hvor en enkelt CT formår at spare sit våben. Dette er lige ved at bringe Questionmark til deres første runde, deagleskallerne flyver og til sidst bliver en 1on2 til en 1on1, men CT'en må til sidst bide i det sure æble fra Skoven, 5-0.

6. runden skulle derimod blive Questionmarks første - et A rush bliver stoppet på effektiv vis. 5-1.

De mange kills i de forgående runder giver pote da 7. runden er en eco-runde for Skoven's vedkommende. 5-2
5-2 bliver til 6-2 efter et angreb på A, hvorimod det efterfølgende B-angreb bliver stoppet effektivt af IzNoGo[o]D^ med 4 flotte frags - 6-3 til skoven.

En eco-runde, et fejlslået angreb på A og et til af slagen på B bringer balance i resultatet. 6-6.

Et first kill i et B-rush giver håb for skoven, et håb der dog brutalt slukkes da 2 terrorister bliver mejet ned fra spawn gennem metertyk smoke, Questionmark tager førertrøjen for første gang i kampen (6-7).
De sidste 2 runder deles i porten og især sidste runde er spændende, 5on3 i CT favør bliver til 3on3 med et bombplant men et flot retake giver en smal føring til Questionmark. 8-7.

Holdende skifter, Questionmark er T, Skoven CT.

Gunround åbnes af et fejlfrit angreb på A, bomben plantes men flotte aktioner fra de resterende CT bringer endnu en gunround i hus til Skoven. Den efterfølgende eco vinder Skoven også. 2-0.

Terroristerne køber i 3. runde, og en tæt runde ender i en bombplant på B og en 2on2 som vindes af Skoven, dog ikke tids nok til at forhindre bomben i at sprænge. Dette medfører ecorunde til skoven, der tabes. 2-2.

5. runde går ligeledes til Questionmark igen efter en flot aktion af IzNoGo[o]D^, der med 3 hovedskud baner vejen for et plant på A. 2 Ct's sparer våben, et vigtigt valg da de gemte colt's saver Questionmarks efterfølgende B-storm midtover. 3-3.

7. runden står på deagleeco med en enkelt AK47 - få øjeblikke senere er runden vundet i Questionmarks favør efter flotte skud fra det glimtende sølv fra Metallix og nKOCH. 3-4 til Clan Questionmark.

Næste runde skulle der også stå METALLIX på, da han vælger at skyde 4 CT's i spawn efter et plant i en 2on4 situation. Skoven's efterfølgende eco vindes også. 3-6.

De sidste 2 runder kommer også i hus efter flotte angreb på hhv. A og B. 3-8 og samlet sejr til Questionmark på 16-10.

Næste kamp står på de_dust2, knive og sabler findes frem på ny og denne gang trækker Skoven sig sejrrig ud af nærkampsopgøret.
Skoven henviser Questionmark til CT og napper selv starten som Teorrist.

Første runde går igang og efter langsomt spil på B kan Skoven se sig selv med 3. gunround i hus, til Questionmarks store irritation.
Den obligatoriske eco er lige ved at gå Questionmarks vej, men 2 terrorister med våben redder dog alligevel situationen mod de resterende 4 CT's uden armor.

3. runden kommer også i hus - 3-0 til Skoven. I næste runde masse-smoker Skoven midten, som led i et B-angreb der dog i sidste instans tabes i en 1on2 dyst med blot 15hp på den resterende Questionmark spiller. Bomb has been defused.

Endnu en runde står for døren og endnu et par flotte hovedskud fra IzNoGo[o]D^ sender to terrorister i døden. Bomben er secured og efter et enkelt forsøg på at genvinde den (resultat, endnu en død Terrorist) ser de sidste 2 røde kammerater sig nødsaget til at spare deres våben.
3-2 til Skoven. Armeret med 2 aks og 3 glocks går turen efterfølgende mod B, hvor endnu en tæt runde udspiller sig. Det hele ender i en 1on1 med en tikkende bombe, en situation hvor Questionmark kommer ud på toppen til scoren 3-3.

I 7. runde traver Skoven atter mod B, denne gang på stille som en mus. Dette skulle vise sig at være en fejltagelse da nKOCH i bedste musefælde-stil (læs: Står i hjørnet til venstre når man kommer ud fra dark) formår at skyde 3 Terrorister. T får plantet men er chanceløse i et efterfølgende retake.

Questionmark tager teten med 3-4. Runde 8 byder atter en gang på et pres på midten, noget Skoven virkelig holdte af men som sjældent gav den åbning de måtte håbe på. I denne runde resulterede det i et noget forkølet angreb kort hvor 3 CT's stod klar til at fælde træer. 3-5 og Skoven er så småt presset til at få nogle runde i hus på det normalt T-dominerede map.

Efter en tabt eco fra Skoven og endnu en tabt runde efter plant på B er dette pres ikke blevet mindre. 3-7.

Fra at spille forholdsvist langsomt skifter Skoven nu over til lidt hurtigere spil og dette giver pote i runde 11, hvor A plantet fastholdes. I 12. runde gentages succesen med nød og næppe da bomben nedslagtes alene på lang. Skoven formår dog at få kløerne i den igen og kan sikre sig endnu en runde til resultatet 5-7.

Endnu en runde og endnu et storm på A, denne gang dæmmer CT dog op på fornemeste vis. De sidste to runder byder igen på langsomt spil.

En eco runde tabes og sidste-runden ligeså, efter (endnu) et forfejlet pres i midten, en masse ventetid, og et afsluttende angreb kort. 5-10 til Questionmark og der byttes trøjer.

4. gunround skydes igang og Skoven kommer IGEN bedst fra start efter flotte hovedskud. 1-0 til skoven (igen fristes man til at sige).

Et Questionmark pres i midt bliver promte afvist i 2. runde og selvom 4 CT's må lade livet i endnu en eco-runde står det stadig 3-0 til Skoven.
Runde 4 vindes ligeledes af skoven, der blankt afviser et angreb på B. Runde 5 byder på endnu en T-eco, der ender i bombplant men også i et defuse.

6. runde skydes igang og Questionmark forsøger sig med et hurtigt pres på A. Efter tumult plantes bomben i B hvor Skoven dog alligevel formår at rydde grundigt op. 6-0 til Skoven - samlet 11-10 - og et comeback er lige pludselig meget aktuelt.

Hurtigt spil i runde 7 - denne gang på B - giver pote for Questionmark. Reducering 1-6. Yderligere en runde kommer i en runde der begynder tæt men afsluttes sikkert 3on1 i Questionmarks favør. 2-6. Næste runde, samme taktik og samme udfald - denne gang med en efterfølgende bonus eco-runde til stillingen 4-6.

Med den endelige sejr indenfor 2 runders rækkevidde spænder Skoven påny hjelmen og sikrer sig via et 3-mands sats på B en uhyre vigtig runde. 4-7 til skoven.

12. runde og Questionmark giver Skoven lidt af sin egen medicin - langsomt spil omkring midten, 3 ct's døde, bomben plantes og de resterende 2 gemmer deres våben i håb om at presse mappet i overtid. Den ene falder dog for en offensivt søgende Terrorist. 5-7 (15-12 samlet).

13. runde, meget tæt, gentagne hævn aktioner ender i en 2on2 der vindes af Skoven på B. 5-8 til skoven.

14. runde, first kill fra CT awp i midt på et stormende Terrorist hold. Overtallet holdes gennem hele runden 5on4 - 4on3 - 3on2 - 2on1... men METALLIX vil ikke være en del af statestikken og timer de resterende CT's fremløb med en salve fra sin AK47. 2 CT's med bitter blodig smag i munden og en samlet sejr på 16-13 er resultatet.

En velspillet kamp fra begge sider.

Tørre tal:

2-0 til Questionmark
de_inferno: 16-10 til Questionmark (CT:8-7, T:8-3)
de_dust2: 16-13 til Questionmark (CT:10-5, T:6-Cool
gunrounds - 4/4 til Skoven

Kamprapporten er skrevet af [?]The_EQualizer...
GENERELLE COMMENTS
01-04-2009  af:  Rush84
Tillykke m8s.
Imponerende at vi er det eneste hold der virkeligt har "presset" jer. :P


SVAR
-------------------------------------------------------------------
01-04-2009  af:  Rush84
forresten et sindssygt godt referat EQ, gid flere var af denne slags i den normale liga.

-------------------------------------------------------------------
02-04-2009  af:  The_EQualizer
Hehe, de sidste 2 kampe har da ikke været uden spænding - det gør det ligesom lidt sværere når vi smider samtlige gunrounds væk (okay, 2 af dem vandt skoven overlegent).

mht referat - mange tak, tænkte der kunne være sjov læsning for de interesserede :)


01-04-2009  af:  IzNoGo[o]D^
GG tak for kampen og en super finale ! (;

Lækkert referat eq.. netop derfor burde du skrive ALLE vores referater når vi spiller kampe ! (;


SVAR
-------------------------------------------------------------------
02-04-2009  af:  The_EQualizer
Haha, du er bare glad for at jeg nævner dig hele tiden! :)
Jeg tror at jeg med dette referat har sikret mig fra at skrive flere referater i hele næste sæson.

-------------------------------------------------------------------
02-04-2009  af:  IzNoGo[o]D^
man nævner selvfølgelig den vigtigste spiller på holdet det da klart... !! ej ;D
synes det var et nice referat så så gerne du skrev flere ! (;Du skal være logged in for at kunne skrive en kommentar

<--- Tilbage til nyhedsoversigten

Sidste 100 news
20 mest læste


 
Counter Strike - counterstrike
Counter Strike - counterstrike

Counter strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.


© slap.dk * optimeret til 1024 x 768 * optimeret til IEX 5.0
 
 
MOVIES

DR - Danish Esport Awards 2007
SLAP LIVE Tappehallen Cult Party (zip-36MB)
SLAP LIVE Ballerup Superaren (zip-13MB)
Battlefield Nordisk Mesterskab (zip-5MB)

INTERVIEWS