Counter Strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.

 
 

Danmarks ældste og største turnerings og event arrangør indenfor esport/gaming

 
 
csHOME

csHVAD ER ESPORT?
csOM SLAP.dk

csREGLER
strikeSPONSORER

Counter StrikeKALENDER
Counter StrikeCS 1.6
Counter StrikeCS SOURCE
Counter StrikeCZ

slapSLAP LIVE / EVENTS
slapSLAP CUPS
CounterSERVERLISTEN

Counter StrikeNYHEDER
Counter StrikeNYHEDSBREV
slapARTIKLER
slapINTERVIEWS
slapBLOGS
CounterFORUM

slapDOWNLOADS
slapFOTOGALLERI

strikeLINKS
strikeTILMELDING
strikeKONTAKT
strike
strikeAVANCERET SØG
Zahid ButtLOGIN

sui
Zahid Buttby multibit
 

29-06-2022   
INTERVIEWS
19.september 2004 - Wildcard

wildcard Nick
IRL
Alder
By
Start med CS
Clan
Status i Clanen
Start i SL
Status i SL
:Wildcard
:Mathias Rasmussen
:16
:Ølstykke
:
:defQon.com
:Daglig leder
:
:
Start med at fortælle lidt om dig selv
Mit navn er Mathias Rasmussen, og jeg er 16 år. Til daglig går jeg på Stenløse gymnasium på 1. år. Når jeg sidder foran computeren bruger jeg det meste af tiden på defQon, hvor jeg fungerer som daglig leder af den danske afdeling.

Hvor mange afdelinger er der af defQon ?
I går udvidede vi med en norsk afdeling af defQon, det gør at vi kan få rettigheder til at spille det musik vi vil for ca. 500kr, i stedet for de 14.000kr det koster i Danmark. Samarbejdet og den norske afdeling er dog stadig under opbygning.

Vil det sige at alle bands kan sende jer sange, som I så udvælger og smider online ?
Ja, alle bands kan sende os sange, vi vil selvfølgelig sortere det mindre lyttervenlige musik fra. Men vores ambition er at vi får lavet en radio der både spiller det kendte musik som man hører i radioen, og så at vi spiller musik lavet af kontraktløse // upcoming kunstnere.

Kræver det en tilladelse at køre en online radio ?
Det kræver ikke en tilladelse at spille musik som ikke er koda registreret, man skal dog have tilladelse af kunstnerne til at spille musikken. Men for at kunne spille kendt musik som DAD, Metallica og andre kunstnere så skal man have nogle forskellige licenser. Bl.a. Koda licens (koster 14.000kr pr måned) og lign. licenser. Vi har så valgt at indgå samarbejde med en norsk radio, og så kan vi få "Tono" licens, som er tilsvarende koda, for ca. 500kr pr måned.

Hvem er I på DefQon, fortæl om crew´et
Først og fremmest er der defqon´s 2 ejere, playr og naxx. De bor begge i Vejen, og ejer firmaet terasoft sammen. De laver det meste af det administrative arbejde, hjemmeside design og lign. det er også dem der sørger for at teknikken til radioen fungerer. Så er der mig, jeg er som sagt dagligleder af defqon, og står derudover for hele den del af radioen der har noget med kommentering at gøre. Dermed er det også mig der bliver hovedeansvarlig når vi tager til LAN´s for at kommentere. Derudover har vi en masse kommentatorer og anden form for crew som laver et godt stykke arbejde, og hjælper os med at realisere vores ideer for defqon.

Hvordan foregår det, når I kommenterer en kamp ?
Som regel er det 2 kommentatorer der kommenterer sammen, de skal bruge en ventrilo client, hvor de så går ind i et rum på vores server og kommenterer. Vi har så også vores egen HLTV på serveren, som vi har fået stillet til rådighed af www.hltv.org. Den kører med 60 sek´s delay, hvor public hltv kører med 90 sek. Dette gør vi pga der er ca. 30 sek´s delay fra man siger noget i radioen, til det bliver streamet ud til lytterne.

Sidder I så og kommenterer, hvad de enkelte spillere gør, deres tacs, lidt ligesom Mader og Leth ? :D
Hehe :D først og fremmest gælder det jo om at give lytteren et overordnet indtryk af hvad der foregår i kampen, og der bevæger man sig selvf. ind på tacs og lign. Det nemmeste er at køre med overview cam, så man kan følge med i hvad de fleste af spillerne laver. Derudover er det lidt forskelligt hvordan man gør det, det varierer lidt fra kommentator til kommentator. Men i bund og grund gælder det om at give lytteren et tydeligt billede.

Er det muligt eller vil det blive muligt at se kamp og høre DefQon på samme tid, ligesom Live Sport f.eks ?
I øjeblikket skal man bruge 2 ting for at kunne se og høre eSport samtidig. Du skal følge med på HLTV, og så samtidig have winamp kørende, vi bestræber os på at få det til at køre helt synkront, og i øjeblikket er det ikke nogle mærkbare forsinkelser.

Er der bestemte kampe I prioriterer at kommentere ?
Vi kommenterer selvfølgelig de kampe som vi ser som attraktive, yderlige så ønsker vi også at kommentere nogle andre ligaer og lign, med nogle af de hold der ligger lige under den danske top. Vi har en aftale med DEL om at vi må kommentere kampene fra ligaen. Udover det så kommenterer vi rimelig fast onedaycup. I fremtiden vil vi gerne kommentere flere af de mindre hold, der skal dog stadig være fornuft i det, dvs vi vil helst kommentere nogle kampe hvor vi har udsigt til at få et rimeligt antal lyttere. :)

Hvilke ambitioner har I med DefQon ? hvad er målet ?
Vores ambitioner er at få lavet en musik radio der både spiller det musik som man hører i radioen normalt, og så samtidig vil vi spillede noget musik lavet af upcoming kunstnere. Det vi så have kombineret med vores eSport radio, hvor vi i øjeblikket kommenterer CS, men længere henne i forløbet er vores ambitioner, at vi skal kommentere Day of defeat og andre spil. Vi har ikke fastlagt noget mål, da vi hele tiden får nye muligheder, men vi håber da ihvertfald på at kunne være med til at kunne tilføre eSport i Danmark et nyt element.

Har du nogen idé om, hvor mange der lytter med på jeres radio ?
Til DEL´s kampe har vi kunne ligge omkring 150-200 lyttere til en enkelt kamp. I cups som ODC og lign er tallet lavere, men der bliver kampene også spillet på tidspunkter, hvor man ikke kan forvente voldsomt mange lyttere.

Har I et max antal lyttere der kan lytte med ?
Jeg mener det er omkring 1000 lyttere, men det tal kan dog hæves hvis vi får brug for det. Vi regner ihvertfald ikke med at få problemer på det punkt lige forløbig.

Hvad skal folk gøre, hvis de gerne vil høre DefQon
så skal man ind på vores kanal (#defqon.com) og skrive !lyt eller !live så vil vores bot skrive en ip på irc. Ellers kan man gå ind på www.defqon.com, det er nemlig der de kampe vi kommenterer bliver annonceret, og der bliver der altid skrevet en ip i nyheden. !

I har også en CS-afdeling, fortæl lidt om de fyre.
Ja, vi har netop startet vores CS team op igen, efter vores gamle CS team smuttede. Vi har derfor fået nogle livsglade knægte ind som forhåbentligt skal ud og sparke lidt røv. Indtil videre er de stadig i en opstartsfase, der har været lidt omrokeringer osv, men det ser godt ud :) !

Er de tilknyttet nogle ligaer ? og hvor ligger niveauet ?
De er ikke tilknyttet nogle ligaer endnu, da de som sagt stadig er i opstartsfasen. Jeg ved ikke helt med niveauet, da de jo endnu ikke har været ude og spille nogle officielle kampe, men ifølge dem selv så går det godt i øjeblikket. !

Her til sidst har du mulighed for en pæn gang reklame for, hvor folket kan finde jer :)
Jo, først og fremmest kan i finde os på #defqon.com @ Qnet og på www.defqon.com - Yderligere vil jeg gerne sige tak til www.hotweb.dk og til www.terashop.dk. Desuden skal det siges at heste hår ER det bedste hår til den ægte barbie dukke...

Ok, hankøn og barbiedukker er seriøst for meget til mig :D Jeg siger mange tak for tiden og dine velformulerede og fyldige svar. GL med DefQon. Folk kan jo møde jer til SLKS ik ?

Vi kommer 3 repræsentanter fra defQon som skal ud og hygge til SLKS, men først og fremmest skal vi kommentere nogle af kampene og lave interviews i radioen... Så vi ses til SLKS :D<--- tilbage til oversigten


CS 1.6
Klaner  ialt -
CS16 players -

CS:Source
Klaner  ialt -
CSS players -FFA - cs.slap.dk:27015
CW - cs.slap.dk:27030


 
Counter Strike - counterstrike
Counter Strike - counterstrike

Counter strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.


© slap.dk * optimeret til 1024 x 768 * optimeret til IEX 5.0
 
 
MOVIES

DR - Danish Esport Awards 2007
SLAP LIVE Tappehallen Cult Party (zip-36MB)
SLAP LIVE Ballerup Superaren (zip-13MB)
Battlefield Nordisk Mesterskab (zip-5MB)

INTERVIEWS