Counter Strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.

 
 

Danmarks ældste og største turnerings og event arrangør indenfor esport/gaming

 
 
csHOME

csHVAD ER ESPORT?
csOM SLAP.dk

csREGLER
strikeSPONSORER

Counter StrikeKALENDER
Counter StrikeCS 1.6
Counter StrikeCS SOURCE
Counter StrikeCZ

slapSLAP LIVE / EVENTS
slapSLAP CUPS
CounterSERVERLISTEN

Counter StrikeNYHEDER
Counter StrikeNYHEDSBREV
slapARTIKLER
slapINTERVIEWS
slapBLOGS
CounterFORUM

slapDOWNLOADS
slapFOTOGALLERI

strikeLINKS
strikeTILMELDING
strikeKONTAKT
strike
strikeAVANCERET SØG
Zahid ButtLOGIN

sui
Zahid Buttby multibit
 

13-07-2024   
ARTIKLER - SLAP TEST DUMMIES - TAPE-TESTEN

Uanset om du er mand eller kvinde - døjer du med hårvækst i den "tunge ende" så bliv endelig siddende.

Vi bruger i dagligdagen mange penge på at få fjernet uønsket hårvækst fra vores kroppe
Nogle vælger for at få bugt med deres problem, at gå til de professionelle klinikker, hvor der altid er friske grønne planter, store bløde hvide håndklæder og storsminket unge piger med lange røde negle.

I den anden ende af byen står vi andre i brusebadet tilsølet i vores eget blod. Jeg taler af erfaring, når jeg siger, at et fejlsnit i "løgposen" ikke bare bløder - men styrtbløder. Jeg har flere gange forladt badeværelset med indpakning som en mumie - i toiletpapir og haft direkte blodmangel. Derfor tænkte jeg lidt på at finde en alternativ måde, at barbere kroppen på.

Under min søgen faldt jeg over en "hårfjerningscreme", som efter sigende skulle fjerne uønsket hårvækst med den medfølgende grønne plasticspartel. I denne test skulle der bruges tre DUMMIES, hvor vores samlede kropsvægt er på den anden side af 350 kg, så det ville økonomisk vælte os fuldstændig, hvis vi skulle smøre hinanden ind i denne ellers sikkert ganske udmærkede creme.

Jeg søgte derfor videre og under opsætningen af et havetelt, stod jeg pludselig med en rulle Gaffatape i hænderne. Jeg var ikke et sekund i tvivl! Tape måtte da være en alternativ og økonomisk god måde, at komme de hår til livs på.

Herefter var det bare at få samlet SLAP TEST DUMMIES-holdet, som i denne test bestod af: Joe Cool, Malum og undertegnede.

Vi fik hver tildelt en forskellig slags tape og skulle derfra hver især teste brugbarheden, økonomien samt svie & smerte ved selve "barberingen".

Her får du de enkelte DUMMIES resultat:


Test 1 - Malum vs Malertape
Filmklip - klik her. (2,7MB)

Kan man barbere sine ben med tape? Sådan lød spørgsmålet.
Jeg kunne svare dig kort og kontant, men så mister du jo en masse.
Ok SLAP TEST DUMMIES giver dig nu svaret.

Jeg blev stillet overfor testen med Malertape. Skal lige siges, at det var 2 cm modellen og altså ikke den rigtig brede 5 cm og at tapen ikke var af nyeste dato.
Vi besluttede os for, at jeg skulle sætte 2 strimler tape fra ankel til knæ. Selve påføringen var nem og ganske uden smerte. Afrivningen var også uden de store smerter. Dog kan det godt nive lidt oppe omkring knæet.
Før:
Efter:
Resultatet: Ikke videre overbevisende.
2 cm Malertape duer faktisk ikke særligt godt, men fra en tidligere test kan jeg sige, at 5 cm af nyere dato fungerer ganske udmærket, faktisk så godt at jeg stadig har en stor glat stribe på mit højre skinneben efter næsten en måned.

Ok jeg er et fjols. Jeg grinede lidt for meget over, at se Ferox lave samme test med Gaffatape. Da Malertapen mere eller mindre ikke havde fjernet noget hår, sagde jeg også "ja" til at lave testen med Gaffa .

Ferox fik lov til at påføre den samme mængde Gaffa, som han selv havde brugt i sin test og min kone blev sat til at hive tapen af.

Selve påføringen var ganske uden smerter, dog strammede det lidt mere end malertapen og man skulle ikke bevæge sig meget, før det nev lidt.

Afrivningen skulle nok ske i et moderat tempo, men gav mig igen ikke nævneværdige smerter. Ikke før vi nåede til området omkring knæet. Fuck, det var som at hive hår ud af røven med en knibetang. Ikke, at jeg har prøvet det, men det er nok det mest beskrivende!

Resultatet .. Det virker ... Men jeg vil til hver en tid vælge den brede malertape, da jeg faktisk synes, det var bedre og knap så smertefuldt ved selve knæet .. Og det er vidst også billigere!

Summa summarum må være .. 1: Ja det virker 2: hiv selv tapen af .. Lad aldrig din kone få fornøjelsen ..


Test 2 - Joe vs Beiersdorf
Filmklip - klik her. (747KB)

Test af tape til hårfjerning af ben:
Tape af mærket: Beiersdorf BDF Tesa gennemsigtig tape 5x15 cm

Godt til:
Forsejle pakker.
Gøre kvinder lydløse ved bortførelse (skal mange gange rundt)
Lave hjemmelavede plaster af (skal flere gange rundt)
Skidt til:
Fjerne hår på benene!
ALT andet!

Konklusion: MEGET dårligt tape.... Sidste gang jeg fjerner hår på benene med det! Var så dårligt, at det slet ikke gjorde ondt, og de 2 hår, der sad på tapen efter afrivning, var vist døde i forvejen. Kan overhovedet ikke anbefales til ret meget andet end let indpakning af bløde pakker til jul.

Desværre er lyden i min mic på mit webcam gået, men det eneste man kan høre mig sige under testen er alligevel "Lortetape!"


Test 3 - Ferox vs Gaffa
Filmklip - klik her. (2,7MB)

Jeg…..som den eneste rigtige "kriger" i testpanelet, skulle udføre testen med den klassiske grå GaffaTape.

Under de sidste forberedelser blev jeg tydeligt nervøs. Ordene fra min far (som jeg lånte rullen af), sad stadig i baghovedet: "Uhhh, nu passer du på! Hvis strimlen bliver trykket godt fast, tager det altså huden med". Hvad gør man ikke for at finde på en billig og alternativ måde, at blive hårløs på, så jeg skød hurtigt min fars ord ud af tankerne.
Selve påføringen af Gaffa strimlen var rimlig enkel, trods store smerter! Bare man bevægede benet lidt, "plukkede" strimlen allerede lystigt af hårene.
Min ondskabsfulde søster stod for selve "afrivningen", som altid vil stå klart i min erindring. Det var en frygtelig oplevelse! Meget smertefuldt og med en konstant frygt for, at Gaffaen ikke kun fjernede hårene, men skrællede hele benet.

Virkede det så? Det er der ingen tvivl om, at det gjorde. Gaffatape lever simpelthen op til ordsproget: Det skal gøre ondt for at gøre godt. For det gjorde forfærdeligt ondt, men godt blev resultatet! Mit ben var ikke bare glat og fint, det var super smooth i en stribe på ca. 5*15 cm.

før:
Efter:
Bliver dette så min nye måde, at barbere mig på?? Jeg tvivler lidt. Det er ganske udmærket til benene, men i ansigtet er jeg bange for, at Gaffa kan gøre dig til en direkte "besvimelseskandidat". Det ville være det rene tortur hver gang man skulle barbere sig. Så hellere have et tæt tæppe på hele kroppen eller bløde i badekaret for den sags skyld, hvis man absolut skal fjerne uønsket hårvækst. Udover det vil jeg slet ikke tænke på, hvordan man ser ud med "løgene" pakket ind i sølvfarvet Gaffa?

Rent økonomisk ved jeg faktisk ikke, om der er det store at hente. Mig bekendt ligger prisen på Gaffa i den kedlige ende. Så skal man absolut bruge det til barbering, må man nok undersøge, hvor man kan købe et stort parti Engros.

Så hvis jeg lige skal lave en opsamling:
Det var en anderledes oplevelse at teste Gaffa som barberingsgrej. Det var trods alt uhyggeligt smertefuldt og her 3 timer efter dunker det stadig i benet. Alle hår inde for strimlen forsvandt, så selve effektiviteten får topkarakter.

Er du til sølvfarvet klassikertape, smerte og efterfølgende røde knopper, så vil Gaffa klart være en super alternativ måde til en anderledes barbering af kroppen - jeg holder mig, når alt kommer til alt, til min Mach3 skraber.


Konklussion:

Vi forsøgte os her med tre meget forskellige typer tape. To af dem var mere eller mindre ubrugelige! Malertape virker kun på steder, hvor hårsækkene i forvejen er syge. Beiersdorf tape virker kun på steder, hvor hårsækkene i forvejen er fuldstændig døde!

Den eneste, der rent reelt kunne bruges til at fjerne hårvækst, var den sølvgrå Gaffatape. Der er desværre flere problemer med netop Gaffa. For det første er det ret dyrt i indkøb og for det andet gør det frygteligt ondt, at bruge i praksis. Det positive ved Gaffa må være den smarte sølvgrå farve, som er en lille happening i sig selv.

Så er du behåret, har røven fuld af penge og elsker smerten ved en ordentlig omgang "sultansmadre", så er Gaffa et klart alternativ til den daglige barbering!

Gl HF med barberingen….

SLAP TEST DUMMIES


Ekstra: Malum vs Gaffa - Director's Cut!
Da Malum tydeligvis var skuffet over den manglende smerte ved Malertape, prøvede han lige en strimmel Gaffa! - se filmklip her. (1,6MB)

- Artikler forside
- Produktanmeldelser
- Tweaks
- Våben guides
- Mapanmeldelser
- Slap test dummies
- BLOG-SEKTION


 
Counter Strike - counterstrike
Counter Strike - counterstrike

Counter strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.


© slap.dk * optimeret til 1024 x 768 * optimeret til IEX 5.0
 
 
MOVIES

DR - Danish Esport Awards 2007
SLAP LIVE Tappehallen Cult Party (zip-36MB)
SLAP LIVE Ballerup Superaren (zip-13MB)
Battlefield Nordisk Mesterskab (zip-5MB)

INTERVIEWS