Signature Z1 CD/DVD printer

 
 

Danmarks ældste og største turnerings og event arrangør indenfor esport/gaming

 
 
csHOME

csHVAD ER ESPORT?
csOM SLAP.dk

csREGLER
strikeSPONSORER

Counter StrikeKALENDER
Counter StrikeCS 1.6
Counter StrikeCS SOURCE
Counter StrikeCZ

slapSLAP LIVE / EVENTS
slapSLAP CUPS
CounterSERVERLISTEN

Counter StrikeNYHEDER
Counter StrikeNYHEDSBREV
slapARTIKLER
slapINTERVIEWS
slapBLOGS
CounterFORUM

slapDOWNLOADS
slapFOTOGALLERI

strikeLINKS
strikeTILMELDING
strikeKONTAKT
strike
strikeAVANCERET SØG
Zahid ButtLOGIN

sui
Zahid Buttby multibit
 

10-07-2020   
PRODUKTANMELDELSER / TESTS
Her er alle de produktanmeldelser og test lavet af S.L.A.P

ARTIKLER - PRODUKTANMELDELSER - Signature Z1

Signature Z1

Læst 18061 gange

Test udført af Ferox.

Jeg vil starte med at sige, at denne anmeldelse bliver en anelse anderledes end mine tidligere reviews. Hvorfor så det? Jo, sagen er den, at jeg for første gang reelt skulle bruge testproduktet til et brugbart stykke arbejde. I denne omgang fik jeg nemlig fingrene i en thermoprinter, der udskriver direkte på blanke CD/DVD skiver, og hvad ville være mere nærliggende end at bruge printeren til at producere de "virus-scanner" skiver, vi altid cleare maskiner med inden vi starter et SLKS. Det endte med at blive en lang og spændende proces, og her efter en hel nat i selskab med printerens brummende lyd, tror jeg slet ikke, vi kan undvære hinanden. Lad os tage det helt fra begyndelsen - sådan ca. en uges tid tilbage.

Signature Z1
Den røde telefon kimede løs, mens jeg krapagtigt forsøgte at finde den frem blandt alt rodet på skrivebordet. Jeg har jo snart lært, at den røde telefon betyder direkte linje til Sui og mulighed for at kigge nærmere på et produkt. Midt i en hurtig diskussion om hvem af os, der i grunden var den tykkeste, sagde Sui: "Signature Z1 - er du klar på at kigge nærmere på den?" Jeg nåede netop at afslutte med et "jeg er så slank og fast i kødet", da der blinkede en besked ind på MSN - http://cdprint.dk/ og så var det bare ind og kigge på, hvad en Signature Z1 i grunden overhovedet var. Sui sagde pænt farvel i telefonen - velvidende om, at han godt kunne se og mærke efter en samtale med mig, at han var og ER super slasket og skvulpet i kødet.
Efter lidt søgen frem og tilbage på cdprint.dk kunne jeg hurtigt konstatere, at denne Signature Z1 thermoprinter så ud til at være et spændende og anderledes produkt at anmelde. Endnu et hurtigt opkald til "chefen" og printeren var på vej….

Et par dage senere - i pisse dårligt vejr som sædvanligt, var jeg en tur forbi den Ghetto, hvor Sui har valgt at slå sig ned. Det er altid en rar fornemmelse at se hans tykke kinder, når man nærmer sig hans gadedør. Det bliver ekstra rart, når man kan se, at han står med en lille pakke under armen. Jeg trillede helt op til gadedøren og fik overrakt en gul æske med indhold.
Signature Z1 Godt hjemme igen røg jeg direkte ind på kontoret med den lille gule kasse under armen. "Signature Z1 - CD/DVD Printer" stod der med store bogstaver henover forsiden på æsken. Underteksten "Prints directly on CD's and DVD's" sagde vist det hele. Der måtte her være tale om printer, der kunne hjælpe med at få styr på alt det rod, jeg i hvert fald har
med alle mine brændte skiver. Mange af dem ender i en bunke på bordet - uden tekst, da jeg aldrig kan finde min Tusch. Enkelte har jeg sågar forsøgt at skrive titler på med en blyant, hvilket ikke kan anbefales. Det er mere eller mindre umuligt at skrive en sammenhængende tekst med blyant og man ender gerne op med et lille kryds, og tror så, at jeg af den grund kan gætte, hvad Cd'en indeholder. Problemet er bare, når blyanten har været brugt på et utal af skiver og krydsende ligner hinanden til en forveksling. Så bliver der hurtigt rod i indholdet. Jeg har forsøgt at kigge på billeder fra bilmessen i Frankfurt, og i stedet endte jeg med at se billeder af 7 "rullepølse" hundehvalpe, der mest af alt ligner marsvin. Derfor må jeg se i øjnene, at jeg ingen styr har på mine foto Cd'er, ingen styr på mine backup Cd'er og har i store træk ingen styr på noget som helst i mit kontor.
Nu skulle det være anderledes! Missionen var, at Signature Z1 og jeg de næste par dage i samarbejde skulle få ryddet op i alt rodet og få skabt overblik over alle de "løsgængere", der lå overalt på bordet.
Jeg fik hurtigt pakket indholdet ud og tog som det første den lille kompakte printer i hænderne. Den blev vendt og drejet og så ud til at være ganske enkel at betjene. Det tog ikke mange sekunder, før jeg havde fået pillet ledningerne ud, sat stikket i stikkontakten og sidst men ikke mindst fået skabt forbindelsen mellem printer og computer med det medfølgende USB kabel. Det er altid en fornøjelse med USB produkter. For det første, fordi man ikke nødvendigvis skal ned på alle fire og rode bagved maskinen, og for det andet fordi selve installeringen i XP kører uden nogen som helst komplikationer. I dette tilfælde må det siges at holde stik. Jeg undgik helt at forlade stolen, da min USB hub stod og smilede sultent efter et ekstra stik.
Softwaren tog heller ikke mange sekunder at ligge ind, så alt i alt tog en fuld installering omkring 2 minutter. Da selve printeren lyste grønt i power-knappen og ellers så meget klar ud til at spytte flotte skiver ud til mig, måtte det vel være tid til at finde den første CD frem. Jeg sørgede for at finde en gammel "fejlbrænding", som alligevel skulle i skraldeskakten og udråbte den til testskive. Jeg klikkede mig ind i det medfølgende software og kunne med det samme se, at det var så pære enkelt at designe tekst, indsætte logoer og billeder.
Signature Z1
Printeren giver mulighed for at udskrive på fire forskellige områder på en CD/DVD. Skiven placeres i selve printeren, og så er det bare at vække fantasien til livs. Der er frit valg på alle hylder. Man kan selv bestemme størrelse på tekst, om den skal være "curved" og følge CD'ens linjer, hvor tæt teksten skal placeres mod midten osv. Mulighederne er mere eller mindre helt op til ens egen fantasi, da man ikke bliver begrænset til f eks "Times New Roman" i størrelse 12.

Jeg skrev lidt forskelligt i de 4 "kasser" og trykkede på det lille "print icon". Der gik et par sekunder, og så begyndte det lille vidunder ellers at brumme. Lige så stille begyndte selve printerhovedet at komme til syne fra venstre side. Jeg sad med snotten godt begravet i den røgfarvet glasplade, der dækkede selve skiven, da det vel altid er lidt spændende første gang man ser lidt teknologi, der kan bevæge sig. Pludselig gik brumme lyden over i en højst besynderlig Signature Z1
og næsten umuligt at forklare "skrat lyd", som åbenbart viste sig at være lyden, når selve thermoprintet går i gang. I samme øjeblik lyden startede, kunne jeg se hvordan det lille farvebånd blev trukket på samme måde som et videobånd, der spoler - eller et gammelt kassettebånd for den sags skyld. Jeg kender ærligt talt ikke teknikken bag et thermoprint, men umiddelbart virkede skiven varm på det printede område, så mon ikke der i hvert fald er noget varme, der sammen med noget andet finurlig teknik tryller det lille farvebånd om til smuk skrift på skiven. Da det første område på Cd'en var skrevet, kørte det lille printerhoved tilbage til sit udgangspunkt, og så skete der et rent mirakel. Selve skiven kørte hurtigt en kvart omgang og stod dermed i position til at blive "beklædt" i et nyt område. Efter et par flere kvarte snurreture kunne jeg så småt se, at der var sket en kæmpe forskel på min blanke CD, eller skulle man ikke kalde den for EX-blanke CD, for nu var den pyntet hele vejen rundt med tekst i forskellige fonte og størrelser. Jeg må ærligt indrømme, at jeg blev en smule overrasket over, hvor cool det i grunden var. Her sad jeg med en skive, der pludselig havde fået en flot "coating" og som nu ville være let og hurtig at finde i en CD-mappe. Jeg må sige, at jeg var ganske begejstret og rent faktisk ikke kunne vente med at pryde endnu en CD med tekst. Denne gang ville jeg så forsøge mig med en anden farve, da Signature Z1 giver mulighed for udskift af farvebånd. Jeg havde et sort, blåt, rødt og grønt til rådighed og en anmeldelse ville aldrig være helt færdig, før alle farver var afprøvet. Selve udskiftningen af farvebåndet klares ekstremt enkelt. Jeg trykkede på "udskift farvebånd" i softwaren, hvilket fik selve printerhovedet til at komme frem fra sit gemmested i venstre side. "klik-klik" og så sad der et nyt farvebånd i printeren. Det var så enkelt, at en skriftlig forklaring kun ville få det til at virke besværligt, så det tætteste jeg kommer på en forklaring må være "klik-klik" - hvilket i grunden også er den fulde procedure ved udskift. "klik-klik" for dem som lige skal forvirres ekstra meget.
Signature Z1
Da jeg følte, jeg havde 100% styr på Signature Z1 og alle de funktioner softwaren kunne tilbyde, var det tid til at finde de 50 blanke CD'er frem og begynde at producere de "Security-Scan" CD'er, som alle deltageres maskiner skal tjekkes med inden selve SLKS skydes i gang.

Den aften, jeg gik i gang med dette projekt, blev lang men også en aften, hvor jeg mere eller mindre udviklede et kærlighedsforhold til Signature Z1. CD efter CD blev printet ud og den trofaste brummelyd gjorde faktisk hele processen ganske hyggelig. Uden jeg kan huske det med 100% sikkerhed, har jeg sikkert givet printeren et lille klap på siden og et kælent blik flere gange den aften, for resultatet blev efter min egen mening super godt. Skal man ligesom mig producere et stort antal skiver, skal man altså have en smule tålmodighed. En CD, der skal udskrives i alle fire områder tager rundt regnet ca. 1 minut og 45 sekunder, så 50 skiver tog altså en rum tid, men for mit vedkommende gjorde det altså ingenting, når bare man ved, at man kan stole på udskrivningen og ikke behøver at sidde på skødet af printeren under arbejdet og tjekke, at alt bliver gjort korrekt. Udover det, så kan jeg nok slet ikke være på skødet af Signature Z1. Jeg er godt nok super stram og let i kødet, men et eller andet siger mig, at leverandøren at Signature Z1 ikke ville blive så begejstret for mig, hvis jeg måtte sende dette lille vidunder tilbage i en bodybag.
Signature Z1
Alt i alt er Signature Z1 pisse smart og et ganske brugbart værktøj i hjemmekontoret. Jeg oplevede i hvert fald, at det hurtigt blev en fetish at rode alt igennem og finde skiver, der skulle prydes. Selvfølgelig er tidsforbruget og omkostningerne større ved hver enkelt produceret skive, men på længere sigt kan det sikkert godt betale sig - i hvert fald for mig! Jeg er som sagt elendig til at holde styr på alle mine CD'er. Dette gør, at den tid, det tager at udskrive med Signature Z1 sparer jeg i den anden ende på at slippe for at rode alt igennem og smide den ene CD efter den anden i maskinen i håb om at finde den rigtige. I det hele taget gjorde denne uge, at jeg fik lidt mere struktur på det hele og heller ikke spilder en masse penge på at brænde Foto-mappen ned igen, da jeg ikke lige kan finde den skive med et blyantskryds i højre hjørne. Prisen på Signature Z1 er ca. 1200-1300 kr., og det er inklusiv et sort farvebånd. Ekstra farvebånd kan erhverves for rundt regnet 175 kr. per styk, så vil man have flere forskellige farver, kan det godt ende op med at blive lidt dyrt. Føler man derimod, at man er et rodehoved som mig, så vil man hurtigt glemme økonomien og pludselig føle sig som et meget bedre menneske, når der er styr på CD'er, der har ligget i en skuffe i flere år - fyldt med gamle blyantsstreger og et ukendt indhold af data.

Signature Z1 vil være med på FutureGear til test ved
SLKS#7 Super PLAY


- Artikler forside
- Produktanmeldelser
- Tweaks
- Våben guides
- Mapanmeldelser
- Slap test dummies
- BLOG-SEKTION


 
Counter Strike - counterstrike
Counter Strike - counterstrike

Counter strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.


© slap.dk * optimeret til 1024 x 768 * optimeret til IEX 5.0
 
 
MOVIES

DR - Danish Esport Awards 2007
SLAP LIVE Tappehallen Cult Party (zip-36MB)
SLAP LIVE Ballerup Superaren (zip-13MB)
Battlefield Nordisk Mesterskab (zip-5MB)

INTERVIEWS