Counter Strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.

 
 

Danmarks ældste og største turnerings og event arrangør indenfor esport/gaming

 
 
csHOME

csHVAD ER ESPORT?
csOM SLAP.dk

csREGLER
strikeSPONSORER

Counter StrikeKALENDER
Counter StrikeCS 1.6
Counter StrikeCS SOURCE
Counter StrikeCZ

slapSLAP LIVE / EVENTS
slapSLAP CUPS
CounterSERVERLISTEN

Counter StrikeNYHEDER
Counter StrikeNYHEDSBREV
slapARTIKLER
slapINTERVIEWS
slapBLOGS
CounterFORUM

slapDOWNLOADS
slapFOTOGALLERI

strikeLINKS
strikeTILMELDING
strikeKONTAKT
strike
strikeAVANCERET SØG
Zahid ButtLOGIN

sui
Zahid Buttby multibit
 

29-11-2023   
PRODUKTANMELDELSER / TESTS
Her er alle de produktanmeldelser og test lavet af S.L.A.P

ARTIKLER - PRODUKTANMELDELSER - Steelpad S&S

Steelpad S&S

Læst 4999 gange

Måtte venligst udlånt af Steelpad
Test udført af Bird

Testet med mx300, mx510, Hyperglades og Teflon.

Jeg har gennem det sidste år kategorisk forkastet alle andre måtter end Black Icemat. Men et par små negative detaljer har gjort mig åben for at prøve den nye Steelpad S&S. De fleste har nok hørt om aim-sokken ™ - en løsning der har gjort mig i stand til at holde min musemåtte pinlig ren og fri for sved. Jeg har prøvet Steelpad'en med og uden aimsok med overraskende resultat - Steelpad'ens let ruflede overflade er ikke nær så modtagelig overfor sved og støv (og aske og kaffe), samtidig mister den ikke sin glathed hvis den bliver lidt beskidt. Det er absolut en fordel, hvis man spiller over længere perioder og ikke gider tørre/pudse sin måtte alt for ofte - efter hver runde for mit vedkommende. Dog skal det bemærkes at mit håndled stadig "hænger lidt ved" når det bliver fugtigt, men det problem kan løses med en langærmet trøje (eller en gammel strømpe :D).
Størrelsen på en Steelpad S&S bør også få et par ord med. Dog er der ikke meget andet at sige end: "størrelsen er passende! .. fik du den Mr Ice?". Og det gælder også tykkelsen som på øjemål er 1-2 mm, og det tynde lag af påsprøjtet gummi sikrer samme stabilitet som mange andre måtter opnår alene ved vægt og fylde.
Hvad angår "mouse-feeling" har netop Icemat'ens unikke glatte overflade overtrumfet alle andre musemåtter til dato. Af hensyn til den optiske præcision er mange musemåtter let ruflet, hvilket efter min mening forstyrrer den glatte uhindrede fornemmelse. Den har jeg indtil nu kun fundet på en nypudset Icemat tilsat teflon. Den Nye Steelpad S&S kan i modsætning til Icemat bruges uden ekstra udstyr til musefødderne, det blev testet både med mx300 og mx510, men måtten træder virkligt i karakter når man tilsætter de medfølgende Hyperglades eller en god portion teflon.

Jeg må erkende at alle tidligere musemåtter blev sat på plads, da vores belønning for en sejrrig SL sæson blev delt ud til bootcamp. Der blev testet og diskuteret, og jeg finder det meget sigende at ingen skiftede tilbage til deres gamle måtte igen. Den ekstremt glatte fornemmelse er bevaret til trods for den ru, smudsafvisende overflade og den irriterende skurelyd, som de fleste oplever på en icemat, er væk.

En mx500/510 kommer til sin ret - både med og uden teflon/glades til musen - det var Joe, omf og undertegnede hurtigt enige om, og stranger, ferox og john kunne berette om samme oplevelse med forskellige MS-mus. Et par tilspillede Hyperglades gav efter min mening det bedste resultat,
men da jeg havde brugt mine glades på mx300 prøvede jeg først brun teflon og derfefter sort ("den billige"). Begge fungerer optimalt på en S&S - jeg har nu spillet 14 dage med den samme billige teflon og fornemmelsen er stadig "ever-slick". Min teflon holder noget længere, nu da min musemåtte samler mindre skidt.

Jeg er meget positivt overrasket over den nye Steelpad S&S. Fornemmelsen er mindst ligeså god og "smooth" som på en Icemat, men alle de små detaljer omkring størrelse og vedligeholdelse er nu elimineret - det virker som et gennemtænkt og gennemtestet produkt - og en række internationale topklaner lovpriser den på stribe. Jeg vil mene, at en steelpad S&S er et fornuftigt valg, hvis man forventer bevægelsesfrihed, hurtighed og præcission af sin nye musemåtte. Den er udviklet til gaming - og det kan mærkes!

Steelpad S&S vs Func Surface

- Artikler forside
- Produktanmeldelser
- Tweaks
- Våben guides
- Mapanmeldelser
- Slap test dummies
- BLOG-SEKTION


 
Counter Strike - counterstrike
Counter Strike - counterstrike

Counter strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.


© slap.dk * optimeret til 1024 x 768 * optimeret til IEX 5.0
 
 
MOVIES

DR - Danish Esport Awards 2007
SLAP LIVE Tappehallen Cult Party (zip-36MB)
SLAP LIVE Ballerup Superaren (zip-13MB)
Battlefield Nordisk Mesterskab (zip-5MB)

INTERVIEWS