Counter Strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.

 
 

Danmarks ældste og største turnerings og event arrangør indenfor esport/gaming

 
 
csHOME

csHVAD ER ESPORT?
csOM SLAP.dk

csREGLER
strikeSPONSORER

Counter StrikeKALENDER
Counter StrikeCS 1.6
Counter StrikeCS SOURCE
Counter StrikeCZ

slapSLAP LIVE / EVENTS
slapSLAP CUPS
CounterSERVERLISTEN

Counter StrikeNYHEDER
Counter StrikeNYHEDSBREV
slapARTIKLER
slapINTERVIEWS
slapBLOGS
CounterFORUM

slapDOWNLOADS
slapFOTOGALLERI

strikeLINKS
strikeTILMELDING
strikeKONTAKT
strike
strikeAVANCERET SØG
Zahid ButtLOGIN

sui
Zahid Buttby multibit
 

29-11-2023   
PRODUKTANMELDELSER / TESTS
Her er alle de produktanmeldelser og test lavet af S.L.A.P

ARTIKLER - PRODUKTANMELDELSER - Razer DeathAdder™ gaming mus

Razer DeathAdder™ gaming mus

Læst 7904 gange

Mus venligst udlånt af Razer Zone
Hjemmeside klik her
Test udført af Joe Cool

Køb din Razer Deathadder mus i Gamingshop.dk

“Death Adder”.... Det lyder mistænkeligt, som endnu en Rowan Atkinson karakter, men sandheden er en helt anden. Razer DeathAdder™ er nemlig sidste nye skud på stammen af Razer mus. En spændende nyhed, som ved første øjekast ligner så meget andet på markedet. Men første indtryk kan snyde, så lad os se nærmere på den"

Razer DeathAdder™ gaming mus

Razer DeathAdder™ er måske nok en helt standard mus at se på, men det er en ulv i fåreklæder. Hvis man hurtigt løber facts og data igennem for musen, er der da heller ikke noget jeg umiddelbart vil kalde en stor nyhed. Der er ingen deciderede nyskabelser, men til gengæld har Razer forsøgt at sikre at alt er i topklasse.

Indpakningen
Jeg vil ikke gøre meget ud af kassen, som musen leveres i. Som med alle andre indpakninger er den pæn nok, og så er der ikke så meget mere at sige om den. Den gør hvad den skal.

Inden i kassen finder man vidunderet, samt et par klassiske Razer brochurer. Desuden er der en driver CD som er essentiel for at få mest muligt ud af musen.

Razer DeathAdder™ kassen

Første indtryk
Jeg flår Razer DeathAdder™ ud af pakken for at studere den nærmere. Musen ligner de fleste andre i form, men der er et par ting der springer i øjnene. Den er mat sort og det der springer mest i øjnene er, at musen virker en anelse større end de tidligere Razer mus jeg har haft fingrene i. Knapperne går ud i et med ryggen af musen, men føles dejlig lette at trykke på. Rulleknappen er hvid, stor og går let. Både når du ruller og klikker med den. Siderne er blanksorte og glatte. På venstre side sidder der 2 knapper mere, som jeg personligt har savnet på en del andre mus. Både når man ”spiller” Windows, men også når man ”arbejder” seriøst i ens favorit spil. Ledningen er tynd, lang og virker kraftig.

Umiddelbart falder man ikke på halen over førstehåndsindtrykket, så lad os dykke lidt dybere ned og se på de enkelte ting isoleret og samlet.

Første indtryk

Ved nærmere eftersyn
Overfladen er som Razer siger gummibelagt og giver en følelse af at musen ikke så nemt bliver glat i pressede situationer. Det betyder, at rigtige nørder nu kan spise chips og alligevel føle at musen ikke bliver for glat mens de spiller. Jeg har normalt nemt ved at få svedige hænder, men efter 5 dages brug må jeg konstatere at Razer DeathAdder™ er meget bedre end min normale Logitech MX518 mus.

Designet er godt. Razer DeathAdder™ er formet så den passer i hånden uden de store problemer. Fingrene hviler let på knapperne, og man kommer ikke for nemt til at klikke på dem ved en fejl. Rulleknappen er dejlig blød og har riller der sikrer, at man har et godt tag i den.

Sideknapperne er glatte, men det er ikke et problem. De sidder hvor de skal og er nemme at bruge. Man skal trykke en anelse hårdere på dem end de normale knapper, men det er ikke meget og det virker perfekt. Jeg er ret begejstret for sideknapperne, for de er en stor hjælp når man surfer rundt på nettet. Her er knapperne som standard sat op som frem og tilbage i browseren. Når jeg spiller mit favoritspil er de essentielle. Jeg har i flere år spillet med de 2 knapper som hhv. ”kniv” og ”hop” og den vane laver man ikke lige om på.

Størrelsen på Razer DeathAdder™ er, som jeg tidligere har nævnt, umiddelbart større end jeg husker andre senere Razer mus for at være. Jeg tror det er klogt tænkt af Razer, for jeg har længe hørt gamere i Danmark brokke sig over at der ikke var noget up-to-date alternativ til den rimeligt store MS 3.0 Intellimouse Explorer. Jeg har oven i købet hørt folk der købte 2-3 Intellimouse, fordi de frygtede den dag hvor den ikke kunne købes mere. Razer DeathAdder™ er tæt på at være samme form og størrelse og jeg tror dem der stadig spiller med Intellimousen endelig får et tidssvarende alternativ. Jeg har selv små hobbitfingre, men det betyder ikke noget når jeg bruger Razer DeathAdder™. Jeg kan stadig nå knapperne, fordi de er lange og passer til alle håndstørrelser.

Razer DeathAdder™ i fri figur

Bunden er blank sort, med de obligatoriske serienumre og så det store altseende øje i midten. I de to forreste hjørner og på hele bagkanten sidder teflonfødderne. Razer er ikke bleg for at skamrose sig selv, og det kan man altså også godt tillade sig, når man leverer guf som Razer DeathAdder™. Se eksempelvis denne salgstale som skræmmende nok viser sig at være mere end varm luft: “Watch the Razer Death Adder glide and slide as you experience the true meaning of smooth gaming”.

Den er god nok. Jeg har aldrig prøvet en mere glat mus. Den kører simpelthen for godt. Jeg har ellers prøvet min del af teflon, gliders, og standard musefødder. Der er, så vidt jeg ved, indtil videre intet der slår Death Adders standardfødder. Så er spørgsmålet om det er godt eller skidt. Personligt er jeg vild med det. Det er altså klasse at man kan blive endnu mere præcis, men har da også oplevet bagsiden af medaljen under nogle vilde sprays i Counter-Strike. Her skal man altså holde tungen lige i munden, når man trækker sigtet nedad. Det kræver, som med alt andet nyt udstyr en del tilvænning, men når det først er lært er det altså bare fedt.

Jeg bør måske nævne at musen er testet mest på QPAD® XT-R musemåtten, med et par afstikkere til Func 1030 Surface og mit lettere blanke skrivebord. Ingen af dem gav problemer overhovedet. Som altid, får man dog det allerbedste resultat med en musemåtte.

Zero-Acoustic Ultraslick™ Teflon Feet

Hvad er så årsagen til at Razer DeathAdder™ er så glat? Razer skriver at musen er udstyret med Zero-Acoustic Ultraslick™ Teflon Feet, og ja, der er da også nogle ganske glatte fødder på musen. Om materialet fødderne er lavet af er glattere end så mange andre ved jeg ikke, men det er dog tydeligt musen som helhed er glattere. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om det er fordi, der kun er 3 fødder på musen (2 små og 1 bred). Det er trods alt en eller to fødder færre end på de fleste andre mus. Men glatte det er de altså.

En ting er at musen er fremragende i brug, men hvad er det der gør en mus kult og ikke bare en brugsgenstand? Det er detaljerne. Som den kvikke læser nok vil huske, skrev jeg tidligere at musen ligner alle andre mus. Det er dog kun lige til man smider den i USB porten og ser den lyse op med blåt lys i rulleknappen og det skjulte logo der er på ryggen af den. Logoet er usynligt når musen ikke får strøm, men når det er tændt, står det og varierer i lysstyrke. Man kan næsten høre sig selv sidde og lave en passende brummelyde, som om musen var en ”kernereaktor”. Helt som i samme stil som når man fik en ny legetøjsbil som 6 årig. Det fede blå lys gør bare det ved dig. Brumm brumm! Det er alt for cool, og giver musen den kultstatus den skal bruge for at overskygge konkurrenterne. Hvis man vender den om, kan man se at lyset også har spredt sig til det infrarøde øje. Det giver lige det sidste til et ellers helt anonymt design.

Flotte detaljer på Razer DeathAdder™

På Cd’en finder man driveren. Razer DeathAdder™ virker godt nok uden driver, men det er altid værd at få den installeret alligevel så man sikrer at musen yder sit bedste. Som sædvanligt har Razer ikke bare lavet et standard driver interface, men har holdt det i grøn og sort. Det er nem at gå til, og virker uden problemer. Godt lavet og solidt arbejde.

Samlet indtryk
Musen holder 100 %. Den er ultra præcis og den er glattere end en klump sommerhus varmt smør mellem Ole Thestrups baller. Den er nem at sætte op vha. driveren, og der er masser af muligheder for at gøre knapperne personlige. Hvis du har store eller almindelige hænder vil du elske denne mus. Den er godt nok ikke kæmpe stor, men virker en anelse større end gennemsnittet. Det betyder, at dem med store hænder kan få glæde af den, mens dem med mindre hænder alligevel sagtens kan bruge den. Som med alle mus er størrelsen og formen en smagssag, men jeg er sikker på at Razer DeathAdder™ bliver et kæmpe hit hos 99 % af dem der prøver den. Den er simpelthen bare for gennemført på alle områder, og så giver det blå lys altså musen den kult status den har fortjent.

Musen er ikke for tung og ledningen er ikke til gene under spil. Razer DeathAdder™ ledningen er en af årsagerne til at man skal holde sig fra trådløse mus, hvis man vil have en let mus og bevare problemfrie bevægelser alligevel.

Jeg har med vilje ikke gjort meget ud af musens præcision/DPI og alle de tekniske specifikationer. Det lader jeg producenterne om at kæmpe med. DPI’en stiger som sædvanligt hver gang man får fat i en ny mus, men det er svært at sige om der er mere at hente. Vi snakker sikkert 1000 dele millimeter til forskel, og så skal man altså være lidt af et geni for at fornemme forskellen. Jeg vil dog sige, at Razer DeathAdder™ føles mere præcis end andre mus jeg har prøvet. Det er også følelsen der er vigtigt og så kan alle tallene godt komme i anden række. Jeg tror at den følelse skyldes, at den er det glattere end konkurrenterne. Præcision og speed er vigtigt, og her er Razer DeathAdder™ altså i topklasse. Den er klart den bedste jeg har prøvet endnu. Ingen tvivl om det.

Razer DeathAdder™ Gaming mouse

Vejledende pris er på 499,- kr, og det er nok en klump penge for en mus. Til dens forsvar skal dog siges at musen må være blandt de bedste på markedet, og faktisk den bedste, hvis man spørger mig. Selvom det for nogle enkelte måske nok er lidt mere end en flækket sparegris, så er der ingen tvivl om at Razer DeathAdder™ er det værd.

Razer DeathAdder™ har det alle andre mus har, og så er den alligevel lige den tand bedre på alle punkter. For første gang må jeg give fortabt og notere at min kærlighed er toppet og det endda til et stykke hardware (min bedre halvdel læser forhåbentligt ikke denne anmeldelse). Mindre kan ikke gøre det, og det betyder at jeg giver musen topkarakterer på så godt som alle områder.

Stand back everyone: There is a new king in town!

Positivt
Knapper på siden
God overflade der ikke bliver glat overflade
Blåt lys der giver musen et cool look
God vægt
Sindssygt glatte teflon fødder
Ultra præcis

Negativt
Passer kun til højrehåndede
For enkelte kan musen måske virke for stor
Prisen

Pris: Vejl. udsalgspris 499,- kr.

Testmaskine
Pentium 4 - 2.8@3.3Ghz CPU
1024Mb 3200DDR Ram
GF 7800 GS 256mb grafikkort
Sound Blaster Audigy 2 ZS
Windows XP Pro SP2

SLAPS
Design: 10
Gaming: 10
Geek Value: 10
Pris: 8
Kvalitet: 10
Samlede slaps: 9.5


Link: www.razerzone.com

Køb din Razer Deathadder mus i Gamingshop.dk


- Artikler forside
- Produktanmeldelser
- Tweaks
- Våben guides
- Mapanmeldelser
- Slap test dummies
- BLOG-SEKTION


 
Counter Strike - counterstrike
Counter Strike - counterstrike

Counter strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.


© slap.dk * optimeret til 1024 x 768 * optimeret til IEX 5.0
 
 
MOVIES

DR - Danish Esport Awards 2007
SLAP LIVE Tappehallen Cult Party (zip-36MB)
SLAP LIVE Ballerup Superaren (zip-13MB)
Battlefield Nordisk Mesterskab (zip-5MB)

INTERVIEWS