Counter Strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.

 
 

Danmarks ældste og største turnerings og event arrangør indenfor esport/gaming

 
 
csHOME

csHVAD ER ESPORT?
csOM SLAP.dk

csREGLER
strikeSPONSORER

Counter StrikeKALENDER
Counter StrikeCS 1.6
Counter StrikeCS SOURCE
Counter StrikeCZ

slapSLAP LIVE / EVENTS
slapSLAP CUPS
CounterSERVERLISTEN

Counter StrikeNYHEDER
Counter StrikeNYHEDSBREV
slapARTIKLER
slapINTERVIEWS
slapBLOGS
CounterFORUM

slapDOWNLOADS
slapFOTOGALLERI

strikeLINKS
strikeTILMELDING
strikeKONTAKT
strike
strikeAVANCERET SØG
Zahid ButtLOGIN

sui
Zahid Buttby multibit
 

16-06-2024   
PRODUKTANMELDELSER / TESTS
Her er alle de produktanmeldelser og test lavet af S.L.A.P

ARTIKLER - PRODUKTANMELDELSER - IntelligePad

IntelligePad
Læst 4273 gange

Test udført af LemieuX

Intelligepad

Indhold af pakke:
 • 1. stk IntelligePad

 • 2. stk Mouse skatez 25 mm x 100 mm

 • 1. stk Cell grips uden klæb

 • 1. stk Cell grips med klæb


 • Specs:
 • Længde: 300 mm

 • Højde: 235 mm

 • Tykkelse: 2.5 mm

 • Farve: Sort


 • Test foretaget med mus:
 • Microsoft 3.0


 • Efter forespørgsel fra Sui, har jeg som den heldige testet den nye musemåtte fra IntelligePad. Fuld af forventning satte jeg mig godt til rette, åbnede kassen og betragtede produktet.

  IntelligePad

  Måttens profil er meget lav og det finder jeg positivt, da jeg føler min hånd næsten flugter med overfladen af mit skrivebord. Designet er meget simpelt, stilrent og uden den store oversmarte styling. Der er lagt vægt på brugbarheden og effektiviteten.

  I kassen var ikke blot selve måtten, men osse Cell grips, både man kan kan klæbe til produktet - som en permanent løsning - men også en uden klæb, så jeg kan vælge at ’skifte’ overfladen. Måtten er nemlig smart designet med 2 flader. Den ene har en fin kornet struktur, hvor den anden er en smule grovere. Umiddelbart en fornuftig løsning, som giver brugeren mulighed for at tilpasse måtten efter behov.

  IntelligePad

  Jeg valgte at starte med den fine side, og hoppede på et aim-map. Min gamle Microsoft 3.0 blev pludselig ret levende. Musen reagerer på den mindste bevægelse. Jeg kører normalt med sens 3 og måtte lige sætte den lavere. Jeg ville prøve alle mulige scenarier i CS med denne måtte. Hurtige reaktioner ved nærkamp, en stille snigen og lidt præcisions aim på længere afstande.

  Efter ca 15 minutters drejen rundt, hårde vrid i musen må jeg erkende at den her måtte altså følger med. Rent støjmæssigt, er der ik så meget at komme efter. Da jeg havde min første icemat, måtte jeg skrue helt op for lyden på vt, da lyden fra måtten var ret høj. Jeg bruger hyperglides på min mus og havde nok forventet lidt mere støj end jeg fik.

  Meget positivt indstillet vender jeg den om for nu at teste den ’grove’ side. Musen bliver virkelig sat på prøve, men måtten svarer igen uden det mindste problem. Der er dog klart mere støj nu og jeg kan mærke ’modstand’ på det stykke af min hånd der er i berørelse med måtten. Jeg skynder at låne konens mus med teflon og her er støj niveauet reduceret en smule, bevægelserne kører stadig meget glat henover den mere ru overflade.

  IntelligePad

  Tilbage til min egen mus, drøner jeg ind på scoutknivez map, der kan jeg få testet måtten til det maksimale. Starter igen med den fine side og det kører næsten perfekt. Det er en vanesag med ny sens, så det er ikke problemet. Jeg oplever dog tit at musen kører ud over siden, samt forneden i min iver efter ramme bare lidt. På det punkt kunne måtten godt designes både til høj og lav sens.

  Jeg tester igen den mere ru side og det eneste minus jeg kan mærke er igen modstanden på det stykke af hånden der berører selve måtten. Efter flere timers gaming, kan jeg forudse et problem på den front, samt at mit håndled ’skærer’ mod den nederste buede side af måtten. Alle kanter er dog runde på måtten, men et lille hak eller ridse kan blive et stort irritationsmoment for hånden under flere timers spil.

  For at det hele ikke skal handle om CS, prøver jeg at tage nogle af de små forskellige tests man kan tage på nettet. Een af dem er ’pilottesten’ som stiller store krav til både koordinationsevne, præcision og ikke mindst en måtte med en god respons. Nøjagtig som i CS. Resultatet er forbavsende godt over hele linien, måtten er meget præcis, flere gange måtte jeg dog rette på cell grip, da jeg rent faktisk formåede at flytte måtten på trods af underlaget. Men når man finder den overflade der passer bedst, kan man jo sætte den permanent fast.

  Da jeg havde min icemat oplevede jeg at jeg tit blev kold på den del af hånden der var i berøring med måtten, dette er intelligePad kommet ud over. På trods af den overflade struktur som den har, er dette meget positivt.

  Alt i alt er jeg meget positivt indstillet overfor denne musemåtte, og kan varmt anbefale den som et ret godt køb.

  Plusser:

     + Meget præcis.
     + Man kan vende den og skifte overflade.
     + Man får ikke kolde fingre.
     + Lydsvag.
     + Mulighed for at bruge faste cell grips.
     + Lav profil så hånden næsten er plan med bordet.

  Minusser:

     - Størrelsen.
     - Svage cell grip, hvis man ikke ønsker den permanente løsning.
     - Hyppig udskiftning af teflon.
     - ’Kanterne’ skærer i undersiden af hånden på den ru side.
     - Den skal tit rengøres.

  - Artikler forside
  - Produktanmeldelser
  - Tweaks
  - Våben guides
  - Mapanmeldelser
  - Slap test dummies
  - BLOG-SEKTION


   
  Counter Strike - counterstrike
  Counter Strike - counterstrike

  Counter strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.


  © slap.dk * optimeret til 1024 x 768 * optimeret til IEX 5.0
   
   
  MOVIES

  DR - Danish Esport Awards 2007
  SLAP LIVE Tappehallen Cult Party (zip-36MB)
  SLAP LIVE Ballerup Superaren (zip-13MB)
  Battlefield Nordisk Mesterskab (zip-5MB)

  INTERVIEWS