Counter Strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.

 
 

Danmarks ældste og største turnerings og event arrangør indenfor esport/gaming

 
 
csHOME

csHVAD ER ESPORT?
csOM SLAP.dk

csREGLER
strikeSPONSORER

Counter StrikeKALENDER
Counter StrikeCS 1.6
Counter StrikeCS SOURCE
Counter StrikeCZ

slapSLAP LIVE / EVENTS
slapSLAP CUPS
CounterSERVERLISTEN

Counter StrikeNYHEDER
Counter StrikeNYHEDSBREV
slapARTIKLER
slapINTERVIEWS
slapBLOGS
CounterFORUM

slapDOWNLOADS
slapFOTOGALLERI

strikeLINKS
strikeTILMELDING
strikeKONTAKT
strike
strikeAVANCERET SØG
Zahid ButtLOGIN

sui
Zahid Buttby multibit
 

29-11-2023   
PRODUKTANMELDELSER / TESTS
Her er alle de produktanmeldelser og test lavet af S.L.A.P

ARTIKLER - PRODUKTANMELDELSER - eXactMat

eXactMat

Læst 6429 gange

Musemåtte venligst udlånt af Razer Zone
Test udført af Ferox.

Kommenter denne artikler her.

Testet med Razer Viper: Simpsons Hit & Run & VideoVegas.
Testet med Microsoft IntelliMouse m. HyperGlades: Counter-Strike.

Forventningens glæde er en god ting. Det var med stor entusiasme og gå-på-mod, da jeg efter en længere køretur fik overrakt ExactMat i mine hænder. Den så ved første øjekast STOR ud og jeg kunne ikke vente med at komme hjem og lyne op for "godteposen". Måtten var svøbt i en tætsiddende pose i neopren, som med det samme afslørede måttens specielle form.
Jeg tog et fast greb om lynlåsen og åbnede den lige så forsigtigt op. Duften af "ny bil" ramte min næse. En blanding af vinyl og metal.... en svær duft at beskrive, men i kender den sikkert. Duften af noget nyt og ubrugt - kvalitet - noget, der er kælet om. Det første, jeg kunne se nede i neoprenposen, var en aluminiumskant. Først da jeg fik trukket hele vidunderet ud, kunne jeg se den velkendte sorte "spilleflade", som vi kender fra eksempelvis Steelpad 4D & fUnc surface.
Umiddelbart så eXactMat lækker og anderedes ud. Grundliggende design og størrelse var meget anderledes i forhold til, hvad jeg tidligere har brugt. Som sagt var min første opdagelse størrelsen. Måtten så større ud i forhold til f.eks fUnc surface, men den speciele form kunne selvfølgelig godt snyde øjet. Ved en hurtig "parring" mellem de to måtter stod det klart - eXactMat var større!
Den tilbød 1 cm mere i længden og hele 2 cm mere bevægefrihed i bredden. Det må siges at være en stor gestus til os gamere, der spiller med en relativt lav sensitivity.

Grundliggende er eXactMat en aluminiumsplade med en hård plastoverflade. Den er i modsætning til f.eks fUnc surface ikke fleksibel og til at bøje. En fryd for mit øje da jeg aldrig har brudt mig om den bløde gummikant rundt om fUnc surface.
Jeg har oplevet, at gummiet på en fUnc surface "buler" op, når ens tunge håndled har ligget samme sted time efter time......det er måske prisen, man må betale, når man er glad for Burger King :D
Dette kan ikke ske med eXactMat, da aluminium mig bekendt ikke lader sig påvirke af et tungt svedigt håndled. Måtten er selvfølgelig vendbar, så man hermed har to forskellige overflader. I modsætning til f. eks fUnc surface, hvor man tager selve måtten ud af indlægget, vender man med eXactMat hele molevitten. Måtten ligger fast på bordet ved hjælp af et lille stykke gummi i hver hjørne.
Min første reaktion ved disse "gummidutter" var ikke videre positiv. Jeg var bange for, de ville sidde i vejen, når man lystigt smed musen frem og tilbage henover vinylen. Efter flere timers spil kan jeg alligevel kun elske de "gummidutter". De sørger for, at måtten ligger hvor den skal - og intet andet. Altså på ingen måde en forhindring under spil, så der var absolut ingen grund til min umiddelbare skepsis ved mit første møde med dem.
eXactMat har som sagt to forskellige overflader - en glat og en ru. Den glatte side er i sammenligning med fUnc surface's glatte en lille smule mere kornet. Flipper man måtten rundt, får man en betydelig mere ru overflade, der i sammenligning med fUnc'ens ru side er en anelse mere grov. To vidt forskellige overflader og det er selvfølgelig en smagssag, hvad man bedst kan lide. Personligt blev jeg lynhurtigt forelsket i den ru side, da den i mine øjne giver en helt unik føling med musen.

eXactMat har et flot grønt logo henover "maven", som lige sætter prikken over I'et i et gennemført og lækkert design.

De 4 gummidutter i hjørnerne gør, at eXactMat er et par milimeter hævet over bordet - på samme måde som f. eks IceMat er. Det giver en smule mere støj, når man kaster rundt med musen i kampens hede. fUnc surface er bedre til at "kvæle" musestøjen med i det bløde gummiunderlag, hvor støjen på eXactMat derimod får rig mulighed for at boltre sig i det lille mellemrum mellem måtte og bordplade. Det er blot en lille bitte detalje, som reelt ikke har nogen som helst betydning, da man skal være ekstremt lydoverfølsom, før man overhovedet registrerer det. Desværre har jeg sådan en overfølsom kæreste :) Hun kunne godt høre forskel på min måde at "larme med musen på", da jeg testede med en ordentlig omgang CS. Selv bemærker jeg det slet ikke, så jeg vælger at tro på, det er minimalt, hvad eXactMat udsender af støj. Jeg mener stadig til dato, at IceMat er den mest "larmende" mussemåtte, jeg har siddet med.

Min vurdering er, at eXactMat er kommet for at blive - i hvert fald på mit computerbord! Det er uden tvivl den bedste mussemåtte, jeg har siddet med. Selvom den rundt regnet er en 50'er dyrere i forhold til f.eks fUnc surface, så ved jeg godt, hvor jeg ligger mine penge næste gang. Den ru side rammer præcis lige i øjet med den overflade, jeg mener er optimal. Fremfor alt tilbyder eXactMat en større spilleflade, og de ekstra centimeter i bredde og længde gør en betydelig positiv forskel og er mere end 50 kr værd. Udover det er den medfølgende neopren opbevaringspose et ekstra lækkert plus, som gør transport til diverse lanparties let og man undgår ridser i overfladen på måtten. Det eneste, jeg savnede, var en lille clips til museledningen, men den vinker jeg gerne farvel til, da jeg stadig uden tvivl får markedets pt. lækreste musemåtte.

Plusser
  • Lækkert frækt design.
  • Aluminiumsramme, der ikke "buler".
  • Neopren "rejsetaske".
  • Vendbar (ru/glat).
  • Større spilleflade.
Minuser
  • Lidt højere støjniveau.
  • Ingen clips til museledning.

- Artikler forside
- Produktanmeldelser
- Tweaks
- Våben guides
- Mapanmeldelser
- Slap test dummies
- BLOG-SEKTION


 
Counter Strike - counterstrike
Counter Strike - counterstrike

Counter strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.


© slap.dk * optimeret til 1024 x 768 * optimeret til IEX 5.0
 
 
MOVIES

DR - Danish Esport Awards 2007
SLAP LIVE Tappehallen Cult Party (zip-36MB)
SLAP LIVE Ballerup Superaren (zip-13MB)
Battlefield Nordisk Mesterskab (zip-5MB)

INTERVIEWS