copperhead

 
 

Danmarks ældste og største turnerings og event arrangør indenfor esport/gaming

 
 
csHOME

csHVAD ER ESPORT?
csOM SLAP.dk

csREGLER
strikeSPONSORER

Counter StrikeKALENDER
Counter StrikeCS 1.6
Counter StrikeCS SOURCE
Counter StrikeCZ

slapSLAP LIVE / EVENTS
slapSLAP CUPS
CounterSERVERLISTEN

Counter StrikeNYHEDER
Counter StrikeNYHEDSBREV
slapARTIKLER
slapINTERVIEWS
slapBLOGS
CounterFORUM

slapDOWNLOADS
slapFOTOGALLERI

strikeLINKS
strikeTILMELDING
strikeKONTAKT
strike
strikeAVANCERET SØG
Zahid ButtLOGIN

sui
Zahid Buttby multibit
 

29-11-2023   
PRODUKTANMELDELSER / TESTS
Her er alle de produktanmeldelser og test lavet af S.L.A.P

ARTIKLER - PRODUKTANMELDELSER - Razer Copperhead

Copperhead
Læst 10111 gange

Test udført af Ferox”Congratulations – there’s no turning back.
The Razer Copeerhead is the world’s most advanced and kick-ass gaming peripheral devoloped and engineered by the undisputed leaders of gaming technology.
You’re now officially part of the Razer Mob and you own a page in the history of gaming – one of the first 10,000 units of the Razer Copperhead to roll off the manufacturing line, built component by component by some of the most competent engineers this side of the universe.
From the Razer Boomslang to the Razer Diamondback and now the Razer Copperhead . . . you are now Razer.

Peace & great gaming.

P.S. And remember, This is NOT your mothers mouse.”
Så kan dagen vel ikke starte bedre? Ovenstående tekst var det første der mødte mine trætte øjne, da jeg pakkede den nye Razer Copperhead mus ud. Efter den sædvanlige lange og til dels ret kedelige kamp med indpakningen, kunne jeg endelig trække hele ”indmaden” ud. Normalt plejer jeg at skubbe diverse papirer til side for derefter at koncentrere mig om selve produktet. Denne gang skimtede mine øjne allerede teksten, mens jeg rodede med æsken. I bund og grund er det bare et ”certificate of ownership”, men i forhold til mange andre producenters hurtigt glemte tekst, har folkene bag Razer Copperhead valgt at gå en anden vej. Hvem siger man ikke kan have en masse ironi og kick-ass attitude i en ”certificate of ownership” tekst? Den gik i hvert fald rent ind hos mig, og skulle man være i tvivl, er man det 100% ikke, efter at man har læst teksten – dette er udelukkende en mus, der er skabt til gamers!

Lad os hurtigt slå fast, at Razer Copperhead på papiret skulle være nær det ultimative man kan få, når der skal vælges mus. 2000 DPI Laser, 1000 Hz og 32 KB indbygget hukommelse, er bare for at nævne tre af de mange lækre specifikationer Copperhead kan byde på. Det lyder alt sammen meget fint, men for mit vedkommende kigger jeg først på alle de tekniske detaljer efter min første oplevelse med selve produktet. Så væk med alle papirerne og i med stikket.

Jeg havde nok forventet at se musen lyse rødt som Diamondback, men blev i stedet ramt af et orgie af blåt lys. Rulleknappen og siderne blev blå, men det fedeste var Razer logoet, som sidder midt på ”ryggen”. Det fadede mellem ingen farve til stærk blå igen og igen. Det er selvfølgelig en ganske ligegyldig feature, men jeg kan kun glæde mig ekstra meget til at prøve selve musen, når jeg allerede på dette tidspunkt kan se hvor meget der er kælet for de små finesser. Jeg fandt hurtigt ud af, at det blå lys kaldes ”Tempest Blue”. Er man mere til rød, kan musen vælges i en ”Anachy Red” eller ”Chaos Green”, hvis det altså er det grønne lys, der passer bedre til skrivebordet.Efter at have vendt og drejet musen og studeret det smukke blå lys, måtte det være tid til at kigge lidt på softwaren. Den er ganske enkel at installere, og mindst enkel at bruge. Man kan ændre mere eller mindre alt, og selvfølgelig gemme flere forskellige profiler så mere end én person kan benytte musen. Der er ikke så meget at sige til softwaren, den fungerer bare og er lige til at gå til.

Efter en hurtigt opstartet ”Ferox’ profil” var jeg endelig klar til at lege lidt med selve musen. Musen er symmetrisk i sin opbygning, hvilket gør den brugbar til begge hænder. Ledningen er lang og tynd, og slår ikke kolbøtter på bordet. Flere af mine andre mus har en kedelig tendens til at sno sig frem og tilbage, og kan kun tæmmes ved hjælp af tape. Ledningen på Copperhead blev liggende som jeg bad den om! USB stikket har en guld coating, som skulle bane vejen for optimal forbindelse mellem hub/maskine og stikket. Jeg har endnu aldrig oplevet nogen problemer med USB stik – coated eller ej, så jeg tror det er ”lir”, når stikket bliver sprayet med guld farve, men pænt ser det da ud.Selve ”kroppen” på Copperhead er i noget mat hård plast. Personligt kunne jeg godt have tænkt mig et lidt mere grynet materiale, da min hånd hurtigere bliver svedig på en glat overflade. På siden har musen de samme to ”kofangere”, som der også findes på Diamondback. Jo mere man bruger dem, desto gladere bliver man for dem.

Knapperne til pege- og langefinger er som vi kender dem fra Diamondback. De er store og har fordybninger, der passer perfekt til fingrene. Man skal mere eller mindre blot tænke på at trykke på dem, og man hører et lille klik, da de er ultra sensitive. Det er umiddelbart ganske godt, men der er faktisk en lille ”hage” ved det de første par timer man har musen. Dette vil jeg komme ind på lidt senere. De to store knapper er coated med en form for blødt gummi, hvilket sørger for rolige fingre, der ikke skrider rundt. Rulleknappen er uden tvivl den bedste, jeg kender til. Den har et super lækkert stramt ”klik-rul”, som bare er yderst præcist, hver eneste gang den benyttes. Jeg elskede denne knap på Diamondback, og det var som at blive forelsket på ny, da jeg første gang rullede på Copperhead’en. Der er virkelig et lækkert ”bid”, når man ruller, og jeg har endnu ikke prøvet det bedre på nogen anden mus.På hver side finder man to mindre knapper, der selvfølgelig kan bruges som hjertet begærer. Desværre oplevede jeg det komplet umuligt at bruge alle fire små knapper på samme tid. Har man f.eks. musen i højre hånd, er det kun muligt at benytte de to små knapper til tommelfingeren på venstre side. Når musen ligger perfekt i hånden og man har tommelfingeren på de to små knapper, er det fysisk umuligt at få lillefingeren ned på de to små knapper i modsatte side. Det kan måske godt lade sig gøre, men forsøg dette under en kamp i CS og du vil hurtigt fortryde! Jeg havde ingen kontrol over de to store knapper, hvis jeg forsøgte at tage lillefingeren med i spillet. Så reelt set har man kun fem knapper - i hvert fald under spil - og ikke de syv som musen egentligt har. For mit vedkommende er fem knapper stadig nok til mine settings, så det giver ikke mig nogle problemer. De små knapper er blevet lidt større end dem på Diamondback og placeringen i forhold til tommelfingeren virker også mere optimal.Mit problem med Copperhead er bagenden. Den bliver en anelse for smal bagtil, hvilket giver en dårligere støtte til håndfladen. De store knapper er så følsomme, at det for mit vedkommende resulterer i nogle fejltryk her og dér, da man som tidligere nævnt blot skal tænke på at trykke på dem, før de klikker. Havde bagenden været ca. 5 mm bredere i hver side, ville jeg kunne slappe helt af i min pegefinger og langemand, da jeg derved ikke skulle bruge dem til hjælp for at holde musen i hånden. Man vænner sig selvfølgelig til det efterhånden, men de første par timer havde jeg altså mine problemer. Nu efter godt en uge tænker jeg ikke over det længere, så problemet er ikke større end man kan vænne sig til det.

På undersiden af musen finder vi de velfungerende teflon fødder, som Diamondback også har. Her er ingen grund til at fylde ekstra teflon på i form af tape, ”HyperGlades” eller et tredje smart produkt. De medfødte fødder på Copperhead fungerer bare perfekt! Hvor mange timers effektivt spil de holder til, ved jeg faktisk ikke. Jeg har brugt musen flittigt i en uges tid og kan endnu ikke se nogen form for slitage på dem.I praksis har Copperhead været en god oplevelse. Den er så ultra præcis, at man rent faktisk ikke tror på det. Jeg har som sagt (ca. tre gange de sidste 10 linjer) benyttet den en god uges tid. Selvfølgelig har jeg været alle tænkelige underlag igennem. Om man bruger en hård plastic måtte eller en blødere stofmåtte gør ingen forskel, da musen er lige præcis på begge måtter. Selv med en meget høj sensitivity i f.eks. CS, opdaterer optikken 100% korrekt. Jeg har selvfølgelig prøvet at udsætte musen for værst tænkelige forhold i form af nogle sindssyge ”ryste ture” under spil. Resultatet var hver gang en 100% opdatering, og ingen ”strejke” som desværre kan opleves med forskellige andre mus.

Copperhead har en indbygget 32 KB hukommelse. Min umiddelbare reaktion på dette var lidt undren. Hvad hulen skulle man dog bruge det til? Efter lidt hovedbrud kunne jeg se idéen. Forestil dig du sidder hjemme med din Copperhead og netop har lavet en super god opsætning af sensitivity, knapper osv. Uanset hvad vil disse settings nu være ”fanget” på den maskine, du sidder ved. Sådan er det i hvert fald med alle andre mus – bare ikke Copperhead! Den opsatte profil gemmes direkte i musens hukommelse og nu kan den frit bruges på lånemaskinen til et LAN, hjemme hos én af vennerne, på arbejdet eller lignende uden brug af software. Det er skam en rar fornemmelse at tage stikket ud og vide, at i det øjeblik det plugges i en fremmed maskine, er ALT som på ens egen maskine derhjemme.

Udover det har Copperhead også ”On-The-Fly-Sensitivity” funktionen – præcis som Diamondback også havde. Den fungerer perfekt og blev for mit vedkommende hurtigt en funktion, jeg bare måtte have. Det er rart jeg blot skal trykke en enkelt gang på en sideknap, efter jeg har gamet, hvorpå jeg så har en ny og højere sensitivity i Windows. Funktionen kan selvfølgelig også bruges, mens man spiller. Hvis man vil have en hurtig mus til det ene våben og en langsommere til et andet, skal der blot trykkes på én knap for at skrue op for sensitivity og en anden for at skrue ned.Alt i alt er Copperhead en super dejlig mus. Tilvænningen i hånden tog dog lidt tid og resulterede i nogle kedelige fejltryk de første par dage. Når først man har ”lært” hånden at slappe af på den lidt for smalle bagende, sidder man pludselig med en yderst præcis mus. De store knapper er ganske enkelt geniale, rulleknappen fås bare ikke bedre, knapperne på siden er store og placeret korrekt (så længe man kun bruger dem ved tommelfingeren).

Umiddelbart tror jeg, Copperhead kommer til at ”kæmpe” mod Logitech’s nye G5. Dette må efter min mening være markedets pt. to bedste produkter til os gamere der bare vil have det bedste af det bedste, når der skal vælges en mus. Logitech’s G5 er begrænset til højrehånds personer, så alle os venstrehåndede skal ikke vælge mellem de to mus, men straks få fat i en Copperhead.

Ja, nogle gange er livet bare lettere, når man er kejtet :)


- Artikler forside
- Produktanmeldelser
- Tweaks
- Våben guides
- Mapanmeldelser
- Slap test dummies
- BLOG-SEKTION


 
Counter Strike - counterstrike
Counter Strike - counterstrike

Counter strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.


© slap.dk * optimeret til 1024 x 768 * optimeret til IEX 5.0
 
 
MOVIES

DR - Danish Esport Awards 2007
SLAP LIVE Tappehallen Cult Party (zip-36MB)
SLAP LIVE Ballerup Superaren (zip-13MB)
Battlefield Nordisk Mesterskab (zip-5MB)

INTERVIEWS